The Best On 

24 de Febrer 2024

THE BEST ON WORKSHOPS

Matí i tarda s'imparteixen workshops professionals avançats de la mà dels membres del jurat on assisteixen professionals de tota Espanya i els propis ballarins i coreògrafs que han participat en el certamen.

 
FORMACIÓ A DANCESCAPE STUDIOS!
PLACES LIMITADES
INSCRIU-TE A info@dancescape.es

The Best On vol donar suport als coreògrafs, companyies i ballarins professionals de dansa urbana, fomentant la seva tasca dins les arts escèniques.

Aquesta disciplina actualment compta amb milions d'adeptes i cada cop són més els mitjans, artistes, espectacles i públic que demanen aquest estil per a les seves produccions.

Amb més de 200 centres de formació només al territori nacional es revela per si sol l'interès de la pròpia societat, no cal dir que el mateix passa a tot Europa, Àsia i Amèrica principalment. Així doncs, aquest certamen de dansa urbana està enfocat a la tasca de seguir difonent i donant traçabilitat als projectes professionals de dansa urbana, els professionals del sector ens veiem amb l'obligació de recolzar-nos i crear espais de trobada i connectivitat tant entre nosaltres com amb les audiències.

Vols veure els millors ballarins d'Europa en un esdeveniment únic?

Aleshores no et pots perdre la Competició Internacional de Dansa Urbana que t'ofereix The Best On.
Alemanya, Espanya, Itàlia o Irlanda són alguns dels països d'origen de les tretze empreses participants. Viatjaran des de diferents racons del món fins a Lleida per oferir un espectacle de dansa de màxim nivell. Un luxe per a tots aquells que estimen la dansa i que gaudeixen al ritme de la música.

Quan?
24 de FEBRER 2024 _ 18.00 HORES

On?
Al Teatre de la Llotja de Lleida
(Avinguda de Tortosa, 6 25005 Lleida)

A més de les últimes coreografies dels participants, podràs gaudir de les exhibicions d'artistes de la talla de Dancescape, Rookies, Kuokoa o Innedit. 

I per a finalitzar l'esdeveniment, et convidem a una festa a la Llotja on podràs gaudir de la música de DJ'S GOURMEET BROTHERS  

i els xous d'Albert Xampi, Ainara Prieto, Borja Muñoz i José Ortiz!! No t'ho pots perdre!