THE EUROPE'S DANCE COMPANIES COMPETITION

Sobre nosaltres

The Best On és la competició de companyies professionals de dansa urbana que té lloc a Lleida, sota la direcció de Dancescape.

Ja són set les edicions que s'han dut a terme amb un èxit de participació del 100% tant per part dels professionals, més de 370 ballarins a la passada edició, com per part de l'audiència, l'esdeveniment a totes les seves edicions ha aconseguit sold out.

Aquest certamen se celebra durant un cap de setmana de novembre a la ciutat de Lleida.

La nostra raó de ser

The Best On vol donar suport als coreògrafs, companyies i ballarins professionals de dansa urbana, fomentant la seva tasca dins les arts escèniques.

Aquesta disciplina actualment compta amb milions d'adeptes i cada vegada són més els mitjans, artistes, espectacles i públic que demanen aquest estil per a les seves produccions.

Així doncs, aquest certamen de dansa urbana està enfocat a la tasca de seguir difonent i donant traçabilitat als projectes professionals de dansa urbana, els professionals del sector ens veiem amb l'obligació de recolzar-nos i crear espais de trobada i connectivitat tant entre nosaltres com amb les audiències.

Mitjançant un certamen coreogràfic, els participants del festival troben un punt de trobada on interrelacionar-se, s'obren a un nou territori, presenten els seus darrers treballs, d'on ens nodrim tots de les noves tendències evolutives de la pròpia disciplina, i alhora el presentem al públic.

La finalitat del certamen és, com ja hem descrit anteriorment, donar total visibilitat a l'actualitat de la disciplina en aquesta trobada anual de professionals de la dansa urbana.
Donar a conèixer les companyies, coreògrafs i ballarins és fonamental; així doncs, també els ajudem a promoure les seves propostes i impulsar-les al mercat, fomentant la cooperació tant a nivell nacional com internacional.

L'equip

SANDRA MACIÀ
CO-DIRECTORA DEL CERTAMEN
Artífex que una idea com aquesta es pugui materialitzar, dirigeix ​​i coordina el festival i la gestió d'equips, formant també part activa de la comunicació amb les companyies i la selecció de les mateixes. Codirectora de l'escola de dansa Dancescape, guardonada coreògrafa, coreografia de diferents projectes, jutgessa de múltiples certàmens a nivell europeu, dinàmica i emprenedora, sempre en activa, productora i col·laboradora de diversos espectacles a l'àmbit de la dansa urbana.  

LAURA FERRER
PRODUCCIÓ DEL CERTAMEN
Gestió d'equips i jurats, documentació, gestió administrativa del certamen, negociació i organització dels tallers i les diferents entitats.
Cap del departament administratiu, producció i gestió acadèmica de l'escola de dansa Dancescape, gestió d'equips i promoció d'espectacles, proactiva i diligent.  
 
JOSÉ A. PINA
RRSS DEL CERTAMEN
Mà dreta de producció, relacions públiques i gestor de continguts a xarxes del certamen.Productor i compositor musical, coreògraf i ballarí professional, membre actiu de l'escola de dansa Dancescape, destre i compromès.